DNEVNI BORAVAK – VRTIĆ 

Dnevni boravak je idealan za kuce koji su po ceo dan sami kod kuće dok ste Vi na poslu, izletu i slično. Psi su društvene životinje i ne podnose samoću, pa bi trebalo da razmotrite i ovu opciju ukoliko ste po ceo dan odsutni, a Vaš pas je sam kod kuće. Cena za dnevni boravak (od 8-22h) je 900 din po danu za male rase, 1000din za srednje i veće rase. 

JEDNODNEVNI, DVODNEVNI I VIŠEDNEVNI SMEŠTAJ

Ukoliko idete na izlet, vikend putovanje, letovanje, zimovanje, poslovno putovanje i sl, sa zadovoljstvom ćemo primiti Vašeg kucu. Cene se kreću od 900din (za male rase, do 1000din za srednje i veće rase. Radimo i tokom praznika, ali je u tim danima cena za 50% veća nego redovna.

ČUVANJE NA SAT 

Ukoliko morate negde hitno da odete, a nemate kome da ostavite svog psa, mi Vam nudimo uslugu čuvanja na sat. Cena po satu je 100 din, do osam sati boravka. Sve što je preko osam do 24 sata, računa se kao jedan dan boravka.

Napomene:

Ne bavimo se čuvanjem pasa na periode duže od mesec dana, dakle maksimalno jedan mesec. Cena za jedan mesec čuvanja je 600din po danu za male rase, a 700din po danu za srednje i veće rase (preko 13kg) i ova usluga je moguća samo u vansezoni (oktobar, novembar, februar, mart i april i maj).  

Čuvamo isključivo vlasničke pse, koji poseduju plavi pasoš odn. plavu knjižicu sa dokazom o mikročipovanju i redovnoj godišnjoj vakcinaciji protiv besnila. Ne bavimo se čuvanjem pasa koji čekaju na udomljavanje bez obzira da li su čipovani na nekog ili ne. 

Nemamo uslove za čuvanje snažnih rasa sa jakim ugrizom kao što su pitbul terijer, stafordski terijer i bul terijer, kao i rasa preko 40kg težine, stoga se ne bavimo čuvanjem tih pasa. 

Ne bavimo se čuvanjem napuštenih pasa i pasa koji nemaju svog vlasnika. Po zakonu pansioni ne smeju da čuvaju napuštene pse, samo prihvatilišta i azili. Ukoliko želite da spasite psa sa ulice, a nemate smeštaj za njega, kontaktirajte gradsko ili neko privatno prihvatilište za pse.