O vlasnicima 

Mi smo Kristina i Nikola, mladi bračni par, mladi preduzetnici, veliki ljubitelji i vlasnici pasa. 

Već dugo se bavimo čuvanjem i šetanjem pasa po Novom Sadu, a nedavno smo odlučili da počnemo time da se bavimo profesionalno i tako je nastao pansion za pse AV AV.

Otvaranjem ovog pansiona ostvario se naš san, a Novi Sad je postao bogatiji za još jedan kvalitetan vid smeštaja za vaše kuce!  

 Nadamo se lepim druženjima! 

 

O našem pansionu

Naš pansion se nalazi u Veterniku, na 15min vožnje od centra Novog Sada. 

Pansion je registrovan u Agenciji za privredne registre i Upravi za veterinu i uređen prema standardima za pansione za pse propisane Zakonom o dobrobiti životinja i Pravilnikom o uslovima koje moraju da ispunjavaju prihvatilišta i pansioni za životinje. Osoblje pansiona je prošlo obuku za rad sa životinjama organizovanu od strane Uprave za veterinu i Fakulteta veterinarske medicine u Beogradu. 

Raspolažemo sa 2 velika dvorišta – jedno je kamenito, a drugo sa travnatom površinom za igru i istrčavanje i 5 odvojenih soba sa podnim grejanjem i krevetićima i igračkama za prijatan boravak vaših ljubimaca. Ono što je naša prednost je to što vlasnici pansiona koji su istovremeno i osoblje pansiona, žive u istom dvorištu i na usluzi su vašim ljubimcima 24/7.